OVO JE UŽAS: Kapiten Francuske otkrio šta ga najviše muči u Nemačkoj

N. I.

01. 07. 2024. u 17:30

OVO je užas! Kao grom iz, inače oblačnog neba nad Nemačkom ovih dana, odjeknula je izjava kapitena fudbalske reprezentacije Francuske Kilijana Mbapea o tome šta ga najviše muči tokom Prvenstva Evrope.

ОВО ЈЕ УЖАС: Капитен Француске открио шта га највише мучи у Немачкој

FOTO: FRANCK FIFE / AFP / Profimedia

On je za francuske medije izjavio je da je "apsolutni užas" igranje sa maskom koju mora da nosi preko lica zbog preloma nosa na prvoj utakmici Evropskog prvenstva u Nemačkoj.

- Menjam maske, jer mi svaki put nešto smeta. Zaista je komplikovano jer ograničava vid, a znoj ostaje i zato moram da je povremeno skidam  - rekao je Mbape, čiji tim večeras igra protiv Belgije u osmini finala.

Kapiten "petlova" je rekao da mu je na početku sa maskom bilo kao da sve vidi u formatu 3D i imao utisak kao da ne igra on, već da je posmatrač.

Mbape je izrazio nadu da tokom predstojećih utakmica neće dobijati udarce.

- Od trenutka kada igrate sa slomljenim nosem, onda postajete meta. Postoji mogućnost da dobijem udarac i to bi probudilo bol, ali sam spreman da učinim sve da idemo u četvrtfinale - rekao je Mbape.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)