RAME UZ RAME SA VELIKANOM: Fudbaler Holandije ušao u istoriju reprezentacije!

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

02. 07. 2024. u 21:24

HOLANDSKI fudbaler Kodi Gakpo blistao je na utakmici protiv Rumunije (3:0) u osmini finala Evropskog prvenstva. Igrač Liverpula je na tom meču uspeo da uđe u istoriju "oranja".

РАМЕ УЗ РАМЕ СА ВЕЛИКАНОМ: Фудбалер Холандије ушао у историју репрезентације!

FOTO: Tanjug/AP

Naime, on je sa 25 godina i 56 dana je najmlađi igrač ove reprezentacije koji je postigao gol i asistirao u nokaut meču na velikom turniru od Marka van Bastena koji je to uradio u finalu EURO 1988 (23 godine, 238 dana).

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Vredi istaći da je Gakpo zajedno sa Georgesom Mikautadzeom (Gruzija), Džamalom Musijalom (Nemačka) i Ivnaom Šrancom (Slovačka) najbolji strelac prvenstva. Oni su postigli po tri pogotka. Ipak, Šranc i Mikautadze su ispali sa turnira i ostaće na ovom broju.

Holandija će u četvrtfinalu igrati protiv pobednika utakmice Austrija - Turska. Taj meč možete da pratite uživo na portalu "Novosti".

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

BONUS VIDEO: TUČA NAVIJAČA NA EURO 2024: Albanci napali srpske navijače, ali kada se čulo "Juriš!" - nisu se dobro proveli

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NA SAMO 2 SATA OD VAS: Evo zašto bi Tunis trebao da bude vaša sledeća destinacija za letovanje