"VRATIO BIH TADIĆA KUĆI, TO SAM I SUGERISAO PIKSIJU" Savićević: Ne znam što se ljuti, Stojković mu je rekao...

Novosti online

03. 07. 2024. u 08:35

FUDBALSKA reprezentacija Srbije eliminisana je sa Evropskog prvenstva u grupnoj fazi, a jedan od najupečatljivijih momenata tokom boravka naše reprezentacije u Nemačkoj jeste izjava Dušana Tadića nakon meča sa Engleskom, o čemu je govorio i Dejan Savićević, legendarni fudbaler Jugoslavije, Milana i Crvene zvezde.

ВРАТИО БИХ ТАДИЋА КУЋИ, ТО САМ И СУГЕРИСАО ПИКСИЈУ Савићевић: Не знам што се љути, Стојковић му је рекао...

FOTO: Tanjug

On smatra da je vezista reprezentacije Dušan Tadić izjavom nakon meča koji je počeo sa klupe uneo mnogo nemira u reprezentaciju. 

Podsetimo, Tadić je rekao da je "najspremniji i najbolji igrač, ali ako selektor smatra da Dušan Tadić treba da uđe sa klupe, ući će"... 

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Gostujući u emisiji "Sportlajt" na "Sport klubu" Dejan Savićević je komentarisao ovaj potez kapitena Srbije. On je istakao da se ne slaže sa njim, ali je takođe naglasio da je posle meča kvalifikacija za Euro 2024 u Podgorici između Crne Gore i Srbije sugerisao Draganu Stojkoviću Piksiju da je vreme da se zahvali Tadiću. 

- Ovo što se desilo sa ovim Tadićem... Mislim ja sam Piksiju govorio posle naše utakmice u Podgorici da treba da razmišlja da mu se zahvali i da nađe drugo rešenje jer on da je tu utakmicu pogledao kući kako je odigrao ovde u Podgorici, bio je najslabiji na terenu. Da nije ušao Vlahović i da mi nismo imali taj jedan peh, da li je bio faul ili nije bio faul, Crna Gora ne bi izgubila tu utakmicu. Ovako, gledajući ovo Evropsko prvenstvo, ne znam zašto se Tadić ljutio ako je Piksi rekao da će da ga stavi drugu utakmicu da počne, da mu treba svež, da on u 36. godini da jednu izjavu gde kaže da je najbolji i da je najspremniji. Malo... Počeo je Dejan Savićević, pa nastavio: 

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

- Ja sam završio karijeru sa 35 godina i znam kakav sam bio kad sam završavao karijeru i nikad to ne bih izjavio. Sa 25 godina da, sa 35 godina bih ćutao i bio bih srećan da budem u krugu reprezentacije. Piksi je pogrešio što mu se nije zahvalio pred ovo Evropsko prvenstvo. Oborio je sve te rekorde koje je ganjao, koje je trebalo da obori. Mislim da je trebalo da mu se zahvali, a posle već kad ga je poveo i rekao mu da će igrati drugu utakmicu od početka i da on to izjavi posle utakmice, ja bih ga vratio kući u Beograd lagano. To bi mu bio moj odgovor, rekao je Savićević. 

BONUS VIDEO: SRPSKI ŠOU: Evo šta su navijači Srbije pevali lepoj Nemici 

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EGZOTIČNA PONUDA KOJU NE SMETE PROPUSTITI! Odmor iz snova, već od 407evra po osobi! Putuje se samo 2 SATA!