LUDILO: Redari brutalno tukli navijače na meču Portugalije i Slovenije (UZNEMIRUJUĆI SNIMAK)

Tanjug

03. 07. 2024. u 19:17

Nemačka policija u Frankfurtu pokrenula je danas istragu povodom snimka na kome se vidi da pripadnici obezbeđenja udaraju jednog navijača pesnicama i nogama tokom meča između Portugalije i Slovenije u osmini finala Evropskog prvenstva, prenosi danas AP.

ЛУДИЛО: Редари брутално тукли навијаче на мечу Португалије и Словеније (УЗНЕМИРУЈУЋИ СНИМАК)

FOTO: EPA

Evropska fudbalska unija (UEFA) je danas saopštila da je "svesna incidenta koji se dogodio između redara i navijača na utakmici Portugalije i Slovenije i osuđuje svako nasilničko ponašanje".

- Incident je sada predmet policijske istrage. UEFA neće dalje komentarisati incident dok se istraga ne završi, saopšteno je iz UEFA.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Portugalija je pre dva dana u Frankfurtu u osmini finala EP posle boljeg izvođenja penala pobedila Sloveniju ukupnim rezultatom 3:0.

Portugalski mediji su juče objavili snimak, koji navodno prikazuje pripadnike obezbeđenja koji zadržavaju dve osobe u betonskom tunelu koji vodi ka terenu.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

- Dok je jedna osoba okrenuta licem ka zemlji, grupa ljudi u prslucima sa oznakom 'Stjuard' (redar) okružuje drugu osobu uza zid i čini se da je jedan od njih udario osobu tri puta u glavu. Ta osoba je kasnije prikazana kako leži na zemlji, dok je drugi pripadnici obezbeđenja udaraju pesnicama i nogama, naveo je AP.

- Svesni smo toga i već istražujemo, navodi se na zvaničnom nalogu policije u Frankfurtu na društvenoj mreži Iks (X).

Snimak incidenta koji sledi je uznemirujuće prirode i molimo sve kojima takav sadržaj može da pogorša zdravstveno stanje, kao i maloletne osobe, da ga ne emituju na svojim uređajima.

-----

----

---

--

-

BONUS VIDEO: Selektor SAD Stiv Ker kupio deonice Majorke 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EGZOTIČNA PONUDA KOJU NE SMETE PROPUSTITI! Odmor iz snova, već od 407evra po osobi! Putuje se samo 2 SATA!