VELIKI PROBLEM ZA ŠPANJU: Važan igrač završio Evropsko prvenstvo

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

06. 07. 2024. u 17:36

ŠPANIJA je plasirala u polufinale Evropskog prvenstva, a u nastavku takmičenja biće lišeni pomoći jednog od najboljih igrača.

ВЕЛИКИ ПРОБЛЕМ ЗА ШПАНЈУ: Важан играч завршио Европско првенство

FOTO: Tanjug/AP

Takmičenje je završio Pedri koji se povredio na startu četvrtfinalne utakmice sa Nemačkom nakon duela sa Tonijem Krosom.

- Posle medicinskih ispitivanja kojima je podvrgnut Pedri, ustanovljeno je da je pretrpeo unutrašnje bočno uganuće levog kolena drugog stepena. Fudbaler će ostati sa saigračima do kraja takmičenja - piše u saopštenju Fudbalskog saveza Španije.

Mladog vezistu Barselone očekuje pauza od četiri do šest nedelja i jasno je da neće biti na raspolaganju treneru tokom skoro kompletnih priprema Hansiju Fliku tokom priprema.

Podsetimo, Španija će 9. jula u polufinalu EURO 2024 igrati protiv Francuske.

BONUS VIDEO: SRPSKI ŠOU: Evo šta su navijači Srbije pevali lepoj Nemici

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)