IMA DA POŠTUJE DRUGE! Evo koji broj dresa će Kilijan Mbape da nosi kao nova zvezda FK Real Madrid

Novosti online

10. 07. 2024. u 15:59

Nakon što je ispao sa Evropskog prvenstva u fudbalu polufinalnim porazom od Španije, kapiten francuske reprezentacije Kilijan Mbape okreće se novoj eri u svom životu: biće predstavljen kao novi igrač Real Madrida, a u slavnom klubu će nositi i dres sa brojem drugačijim od dosadašnjih.

ИМА ДА ПОШТУЈЕ ДРУГЕ! Ево који број дреса ће Килијан Мбапе да носи као нова звезда ФК Реал Мадрид

FOTO: Tanjug/AP

Podsetimo, u Pari Sen Žermenu Mbape je nosio sedmicu, kada igra za Francusku na leđima i na šortsu mu je desetka, ali...

U Realu će morati nešto drugo.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Jer, "desetka" je rezervisana za Luku Modrića, koji je već dogovorio sa upravom da ostane u klubu do leta 2025, a sedmicu nosi Brazilac Vinisijus Žunior.

Zato će Kilijan Mbape nositi dres sa brojem devet, što je broj koji je "upražnjen" u Realovoj garnituri otkako je Karim Benzema otišao u Al Itihad u leto 2023.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Devetku je na leđima nosio i Kristijano Ronaldo (Realov najbolji strelac svih vremena sa 450 golova na 438 utakmica) i to u debitantskoj sezoni, pre nego što je nasledio sedmicu legendarnog Raula.

A biće još nekih promena u madridskoj ekipi što se tiče dresova.

Federiko Valverde će umesto petnaestice sada uzeti osmicu koju je nosio Toni Kros, mlada zvezda Turske Arda Guler je dobio pomenuti broj 15, Orelan Čuameni 14, a Eduardo Kamavinga će, posle odlaska Naća, preuzeti šesticu.

Ako vas Evropsko prvenstvo u fudbalu zanima, sve ono najvažnije i najzanimljivije sa njega - pratite na posebnoj stranici portala "Novosti" posvećenoj EURO 2024. A ako vas sport zanima, naročito fudbal, tu je "Novosti sport".

Bonus video: TUČA NAVIJAČA NA EURO 2024: Albanci napali srpske navijače, ali kada se čulo "Juriš!" - nisu se dobro proveli

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)