BARSELONA ODBILA BASNOSLOVNU SUMU? Lamin Jamal zaludeo Evropu, katalonski gigant odbio 250 miliona

Novosti online

10. 07. 2024. u 21:05

Odigrao je Lamin Jamal u utorak veče sjajnu utakmicu protiv Francuske i sa golom kojim je ušao u istoriju pogurao je Španiju u finale Evropskog prvenstva! Otud i veliko interesovanje za Barselonino "čudo od deteta".

БАРСЕЛОНА ОДБИЛА БАСНОСЛОВНУ СУМУ? Ламин Јамал залудео Европу, каталонски гигант одбио 250 милиона

FOTO: Tanjug/AP

Nije mladi as Katalonaca zasijao samo u polufinalu, pokazao je klasu tokom celog turnira, te nema sumnje da mu je cena otišla u nebesa.

Mada, teško je da će "katalonski klub" uopšte i razmišljati da ga proda s obzirom na to da su navodno  i pre EURO odbili sumu od 250 miliona.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Kako navode španski mediji, Pari Sen Žermen je klub koji je Barsi poslao ponudu za Jamala, ali je direktor kluba Deko istu glatko odbio. Nisu je čak ni razmatrali jer smatraju da je Jamal kamen temeljac nove Barselone.

Jamal će za nekoliko dana napuniti 17 godina, ima važeći ugovor do 2026. godine koji će da se produži do 2028. kada postane punoletan - uz otkupnu klauzulu od milijardu evra.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

BONUS VIDEO: TUČA NAVIJAČA NA EURO 2024: Albanci napali srpske navijače, nisu se dobro proveli  

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)