"ISTORIJA JE ISPISANA, PONOSAN SAM!" Hari Kejn oduševljen nakon plasmana Engleske u finale EURO 2024

Tanjug

11. 07. 2024. u 10:25

KAPITEN fudbalske reprezentacije Engleske Hari Kejn izjavio je da je ponosan na saigrače posle plasmana u finale Evropskog prvenstva u Nemačkoj, prenose britanski mediji.

ИСТОРИЈА ЈЕ ИСПИСАНА, ПОНОСАН САМ! Хари Кејн одушевљен након пласмана Енглеске у финале ЕУРО 2024

FOTO: Tanjug/AP

"Gordi Albion" se plasirao u finale Evropskog prvenstva, pošto je u Dortmundu u polufinalu pobedio Holandiju sa 2:1. Ovo je drugo uzastopno finale kontinentalnog takmičenja za ovu selekciju. U prošlom su u meču za trofej izgubili od Italije 2021. godine.

- Istorija je ispisana, ponosan sam na moje momke, na svakog saigrača na svakog člana osoblja našeg tima. Ovo što smo uradili je zaista nešto posebno. Znamo da u nedelju imamo još jednu utakmicu, trebalo bi da zadržimo ovaj duh - rekao je Kejn.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Pobedu Engleskoj doneo je Oli Votkins u 90. minutu.

- Pričali smo o tome da bi trebalo svi da budemo spremni. Mi smo veliki tim. Nebitno je da li dobijete pet minuta ili minut, možete da napravite razliku i da donesete pobedu na turniru. Oli je čekao, bio je strpljiv i ovo što nam je omogućio je nagrada za sve nas, a on je apsolutno zaslužio.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

JUNAK Oli Votkins proslavlja pobedonosni gol/FOTO: Tanjug/AP

Engleska će u nedelju u finalu EURO 2024 igrati protiv Španije.

- To će da bude još jedna teška utakmica. Ali ostala je jedna utakmica za istoriju. Uzbuđeni smo svi, ovo je bio težak put, ali nas čeka još 90 minuta, možda 120, možda penali, šta god bude bilo potrebno bićemo tamo, uradićemo sve što je u našoj moći. Jedva čekamo utakmicu - zaključio je Kejn.

Votkins je ušao u igru u 81. minutu, pošto je zamenio upravo kapitena reprezentacije.

- Čekao sam nedeljama ovaj trenutak. Trebalo je puno teškog rada da bih došao ovde gde sam danas. Oduševljen sam. Kunem se životom da sam rekao Kolu Palmeru da će mi asistirati za gol. Imamo taj faktor da se vraćamo. Izgleda da nas primljeni gol ubaci u brzinu. Dobili smo na penale, vratili se nakon preokreta - istakao je Votkins.

Podsetimo, finalna utakmica na programu je u nedelju od 21 sat i igra se u Berlinu.

BONUS VIDEO: FRKA, ALI NE VELIKA: Manji požar u metro stanici kod koje su okupljeni srpski navijači u Minhenu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠTA ĆE REĆI NOVAK ĐOKOVIĆ KAD IH VIDI? Ovako su australijski plivači došli u Pariz na Olimpijske igre (VIDEO)