NAGRADA ZA FINALE EURO 2024: Garet Sautgejt ostaće selektor fudbalske reprezentacije Engleske

Filip Milošević

12. 07. 2024. u 10:35

Garet Sautgejt ostaće selektor fudbalske reprezentacije Engleske i vodiće nacionalni tim u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2026. godine, prenosi britanski Dejli mejl.

НАГРАДА ЗА ФИНАЛЕ ЕУРО 2024: Гарет Саутгејт остаће селектор фудбалске репрезентације Енглеске

FOTO: Tanjug/AP

Sautgejt (53) je selektor Engleske od 2016. godine. On ima ugovor sa Fudbalskom asocijacijom Engleske (FA) do kraja godine.

Fudbaleri Engleske će u nedelju u finalu Evropskog prvenstva u Berlinu igrati protiv Španije.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Britanski mediji podsećaju da je Sautgejt pre početka EP najavio da bi mogao da se povuče sa mesta selektora ako Engleska ne postane evropski šampion.

- Sautgejt ima ugovor do decembra, a pregovori o nastavku saradnje biće održani posle EP. Čelnici FA žele da Sautgejt ostane selektor i da produži ugovor. Oni planiraju da Sautgejt vodi Engleze u kvalifikacijama za SP bez obzira na ishod nedeljnog finala EP sa Španijom - navodi Dejli mejl.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Britanski mediji podsećaju da selekciju Engleske u septembru očekuju mečevi u Ligi nacija protiv Republike Irske i Finske.

BONUS VIDEO: SPEKTAKL U NOVOM PAZARU: Predstavljen Adem Ljajić

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)