HEROJ ŠPANIJE - DANI OLMO: ''Imamo sjajne fudbalere, spremni smo za finale Evropskog prvenstva sa Engleskom''

Filip Milošević

12. 07. 2024. u 11:57

Fudbalski reprezentativac Španije Dani Olmo izjavio je da je njegov tim spreman za predstojeće finale Evropskog prvenstva protiv Engleske.

ХЕРОЈ ШПАНИЈЕ - ДАНИ ОЛМО: Имамо сјајне фудбалере, спремни смо за финале Европског првенства са Енглеском

FOTO: Tanjug/AP

Fudbaleri Španije i Engleske igraće u nedelju od 21 sat u Berlinu u finalu EP.

- Moramo da budemo oprezni sa njima. Postigli su nekoliko golova u završnici mečeva. Moramo da budemo oprezni 100 odsto, nije bitno da li ćemo da igramo 90 ili 120 minut - rekao je Olmo za Kadenu SER.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

On tvrdi da selekcija Španije ima sjajne fudbalere, koji prave razliku na terenu.

- Naš kapiten Alvaro Morata je to rekao još na početku turnira. Imamo igrače, koji su različiti na individualnom nivou, kao što su Niko Vilijams i Lamin Jamal. Oni mogu da unište protivnika jedan na jedan. Međutim, u reprezentaciji imamo i igrače koji su osvojili sve u karijeri, kao što su Rodri, Načo ili Karvahal. Ne plašimo se nikoga - dodao je reprezentativac Španije.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Olmo (26) se osvrnuo na izjavu selektora Engleske Gereta Sautgejta, koji je rekao da će Španija imati dan više odmora uoči finala EP.

- Nismo se previše odmorili ni za meč protiv Francuske u polufinalu EP. Uvek smo govorili da se za pobedu morate suočiti sa najboljim timovima. Igrali smo sa svima i pobedili. Sada je red na Englesku, spremni smo - istakao je španski fudbaler.

Olmo je član Lajpciga, a pojedini mediji su objavili da bi španski reprezentativac po završetku EP mogao da promeni sredinu.

- Moji ljudi znaju šta želim. Imam previše posla na EP da bih razmišljao o drugim stvarima. Imam ugovor sa Lajpcigom, zadovoljan sam u ovom klubu. Ne bi trebalo da bude nikakvih problema. Sve što želim je da nastavim da pobeđujem - zaključio je Olmo.

BONUS VIDEO: DOČEK ZA PAMĆENjE: Zajedničko  uživanje košarkaša Srbije i navijača 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)