INIJESTA ZAPANJEN: Ovo što radi Jamal, to nije normalno! (VIDEO)

Novosti online

12. 07. 2024. u 18:19

Fudbalska reprezentacija Španije igraće za titulu prvaka Evrope protiv selekcije Engleske, a jedan od najboljih igrača "crvene furije" svakako je Lamin Jamal. O njegovim kvalitetima, kao i tome šta od njega očekuje u budućnosti govorio je i legendarni Andres Inijesta.

ИНИЈЕСТА ЗАПАЊЕН: Ово што ради Јамал, то није нормално! (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Nekadašnji fudbaler Barselone i reprezentacije Španije koji je pokorio Evropu i Svet sa nacionalnim timom i više puta osvojio domaći šampionat kao i Ligu šampiona sa Barselonom, govorio je svom nasledniku Laminu Jamalu koji sa samo 16 godina ima priliku da se okiti prvim reprezentativnim trofejem.

 - Za mene, Leo (Mesi) je jedan od najboljih igrača sveta. Lamin Jamal počinje svoju karijeru. Očigledno, mislim da talenat koji pokazuje i sve što smo videli od njega ove godine je spektakularno - rekao je Inijesta.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Dodao je i da sa tek napunnjenih 16 godina radi stvari koje se mogu nazvati čudom.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

 

 - Za šesnaestogodišnjaka nije normalno sve to što radi, zato što do sada nismo videli ništa slično. Nadam se da će moći da nastavi na isti način, iznad svega, da u ovom momentu može da pomogne Španiji da osvoji Evropsko prvenstvo - poručuje legendarni fudbaler.

Španija i Engleska igraju finale Evropskog prvenstva u nedelju od 21 čas.

BONUS VIDEO: FRKA, ALI NE VELIKA: Manji požar u metro stanici kod koje su okupljeni srpski navijači u Minhenu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JE L VAM SAD JASNO? NAJ-BO-LJI JE SVIH VRE-ME-NA! Novak Đoković osvojio olimpijsko zlato posle neverovatnog finala sa Alkarazom!

JE L' VAM SAD JASNO? NAJ-BO-LjI JE SVIH VRE-ME-NA! Novak Đoković osvojio olimpijsko zlato posle neverovatnog finala sa Alkarazom!

Novak Đoković je postao olimpijski šampion. Čovek koji je "sve živo" uradio u tenisu, ostvario je i jedini cilj koji mu je dosad izmicao - Nole je osvojio olimpijsko zlato, i to posle nestvarnog finala na Centralnom terenu Rolan Garosa, na kome je pobedio Karlosa Alkaraza. Konačan rezultat 7:6(3), 7:6(2) pamtiće se kao kruna nestvarne karijere. Ali, i sama borba za zlatnu medalju bila je nestvarna.

04. 08. 2024. u 17:01 >> 17:02

Komentari (0)