''IGRAČI DA OSETE TU NEUSTRAŠIVOST!'' Sautgejt bez straha pred finale EURO 2024

Filip Milošević

14. 07. 2024. u 09:10

Večeras u 21 kreće finalni duel Evropskog prvenstva između Engleske i Španije koji će odlučiti ko će postati vladar Evrope, a trener ''gordi albiona'' Geret Sautgejt nema strah koji pokušava da otkloni i kod svojih igrača.

ИГРАЧИ ДА ОСЕТЕ ТУ НЕУСТРАШИВОСТ! Саутгејт без страха пред финале ЕУРО 2024

FOTO: Tanjug/AP

- Ne verujem u bajke, ali verujem u snove. Imali smo velike snove i osetili važnost toga, ali morate da ostvarite te stvari. Bila bi to lepa priča i u našim je rukama, ali nastup je najvažnija stvar - izjavio je Sautgejt na konferenciji za medije.

Sautgejt očekuje da njegova ekipa bude neustrašiva i da pruži najbolju verziju.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- Pratio sam mnoga prvenstva kao običan gledalac i na njima gledao prikaze najvažnijih momenata i golova i shvatio da Engleske nema nigde na njima. Želim da igrači osete tu neustrašivost. Želim da budu u stanju da budu najbolja verzija sebe jer, šta god da se desi, mi smo tako jaki kao grupa - rekao je Sautgejt.

On je poručio da želi da igrači igraju bez straha jer će tako imati mnogo veće šanse da pobede.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- Sutra, u finalu, nemam nikakav strah od bilo čega što bi moglo da se dogodi, jer sam do sada već prošao kroz sve. Želim da i igrači osete taj manjak straha. Jer, ako nemamo strah od poraza, mnogo su nam veće šanse da ćemo pobediti - zaključio je Sautgejt.

BONUS VIDEO: SPEKTAKL U NOVOM PAZARU: Predstavljen Adem Ljajić

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Znamo gde provesti leto, prijatno i povoljno! Proverite!