OTKAZ ISTOG ČASA! Otac i dva sina otišli na finale EURO 2024 i odmah - otpušteni!

Novosti online

15. 07. 2024. u 13:48

Tri engleska navijača iz Birmingema, Alan Rili (58 godina) i njegova dva sina, Bili (29) i Dilan (26), dobili su otkaze nakon što su svoje poslodavce obavestili da idu na finale Evropskog prvenstva u fudbalu.

ОТКАЗ ИСТОГ ЧАСА! Отац и два сина отишли на финале ЕУРО 2024 и одмах - отпуштени!

FOTO: Tanjug/AP

Kako prenosi "San", njih trojica rade kao inženjeri u železnici i čim je Engleska pobedom nad Holandijom izborila u sredu finale EURO 2024, dan kasnije javili su nadležnima da "neće biti tu" jer su "upravo krenuli za Dover, a odatle u Nemačku, na meč za titulu".

Još nisu ni stigli do Dovera, a elektronskom poštom im je uručen otkaz.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

U mejlu je navedeno da im se ugovori raskidaju istog časa i da su "kompaniji potrebni posvećeni radnici".

- Rizikovali smo sve. Jer ovo je prilika koja se dešava jednom u životu. Nama je Engleska najvažnija - rekao je Dilan Rili, dodajući: - Poslovi dođu i prođu, ali ovo je možda poslednja prilika da nam otac vidi našu reprezentaciju u finalu. Osam sati smo osvežavali sajt UEFA da bismo došli do karata.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Oni su 16 sati vozili do Hanovera, kako bi potom bili i na berlinskom finalu.

- Vredelo je, ovo je sjajno iskustvo za nas dvojicu i oca. Platili smo 3.000 funti (oko 3.560 evra) za tri karte i najbolji vikend naših života! - dodao je najmlađi član ove porodično-navijačke ekspedicije.

Na kraju, od planiranog slavlja i putovanja na šampionsku paradu u Londonu neće biti ništa: Engleska je u finalu EURO 2024 izgubila od Španije s rezultatom 2:1, posle vrlo uzbudljive utakmice.

(San)

BONUS VIDEO: Inijesta o Jamalu: Za šesnaestogodišnjaka nije normalno to što radi

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)