TRADICIJA MORA DA SE POŠTUJE: Neobičan poklon za šampione Evrope (VIDEO)

Novosti online

18. 07. 2024. u 12:59

Fudbalska reprezentacija Španije je osvojila titulu prvaka Evrope

ТРАДИЦИЈА МОРА ДА СЕ ПОШТУЈЕ: Необичан поклон за шампионе Европе (ВИДЕО)

FOTO: AP/Tanjug

Fudbaleri Španije i novi prvaci Evrope Fabijan Ruiz i Hesus Navas dobili su nesvakidašnju nagradu za veliki uspeh u Nemačkoj. Naime, dvojac španske reprezentacije postao je vlasnik 147,9 kilograma paradajza.

Vezni fudbaler španske reprezentacije Fabijan Ruiz, jedan od najboljih fudbalera na EURO 2024 u Nemačkoj, dobio je 83,2 kilograma paradajza. Istovremeno, bez poklona nije ostao ni njegov zemljak Hesus Navas, koji je kući odneo 64,7 kilograma paradajza.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Simbolično je da su oba fudbalera rođena u gradiću koji se zove Los Palasios i Viljafranka, južno od Sevilje. Grad je poznat po proizvodnji i uzgoju paradajza. Po tradiciji, šampioni se pozivaju da uzmu količinu paradajza koja odgovara njihovoj težini.

Fabijan Ruiz i Hezus Navas su sa zadovoljstvom prihvatili poklon. 

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

BONUS VIDEO DAN POSLE: Pola tima Srbije izašlo na trening posle remija sa Slovenijom

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre Pariz 2024

A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini i dalje privlači ogromnu pažnju širom planete, a najnovije vesti vezane za taj sukob, koji Rusija naziva "specijalna vojna operacija", dolaze iz sfere sporta. Naime, postalo je poznato ko tačno od ruskih sportista može na Olimpijske igre "Pariz 2024", a taj spisak je prilično kratak - jer su o njemu odlučivali ne samo sportski, već i politički parametri.

18. 07. 2024. u 13:59

Komentari (0)

RUSIJA JE BESNA: Poginuo Dmitrij Adajev