BABOVIĆ PROZVAO IGRAČE PARTIZANA: Kapitena ponižavaju, a vi ćutite

Novosti online

26. 05. 2021. u 14:49

NEKADŠNjI prvotimac Partizana, Stefan Babović, izneo je svoje viđenje skandaloznog ponašanja Marka Gobeljića i ogorčenost što niko od saigrača Vladimira Stojkovića nije stao uz kapitena.

БАБОВИЋ ПРОЗВАО ИГРАЧЕ ПАРТИЗАНА: Капитена понижавају, а ви ћутите

Foto: M.Vukadinović

- Stojke je branio preko 80 puta za reprezentaciju, bio dva puta na Svetskim prvenstvima i Olimpijskom igrama, branio velike utakmice... Zaista je obeležio neku eru što se tiče sportske karijere i sigurno je naš najveći golman uz Ivicu Kralja u poslednjih 25-30 godina - počeo je Babović:

- Mogu da razumem i svađe i tenzije na utakmicama, i svađe sa publikom i provokacije, ali među nama igračima je uvek postojao neki respekt i poštovanje, pa čak i na utakmicama najvećih rivala. Nismo naučili da poštujemo velike igrače (golmane) i kod nas se sve to brzo zaboravlja. Iskreno, sreća da u vreme Bate Mirkovića, Nađa, Saveljića, pa posle i u vreme moje generacije se nije desilo ovakvo nepoštovanje posle utakmice. Sigurno ne bi otišli u svlačionicu, već bi verovatno bilo nereda od terena do svlačionica gore.E to zameram ovom Partizanu i ovoj generaciji!

- Vašem kapitenu neko pokazuje najniži nivo poštovanja i direktno ga ponižava, i vi ćutite. kao da nećete da se svađate. Dok se ta vatra ne vrati, nećete ni titule osvajati. Velika podrška za Vladimira Stojkovića - napisao je Babović.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (7)

NA TO SAM NAJPONOSNIJI: Andrija Milošević o kultnoj seriji zbog koje ga publika obožava (VIDEO)