ALEGRI NOVI TRENER JUVENTUSA: Pirlo dobio otkaz u Torinu

Novosti online

27. 05. 2021. u 12:28

ITALIJANSKI stručnjak Masimilijano Alegri novi je trener Juventusa, javljaju poznati sportski insajderi sa čizme, Fabricio Romano i Đanluka Dimarcio.

АЛЕГРИ НОВИ ТРЕНЕР ЈУВЕНТУСА: Пирло добио отказ у Торину

Foto: EPA-EFE/ MARIO TADDEO

Očekuje se da svakog minuta i zvanično bude saopšteno da je Andrea Pirlo dobio otkaz, a da će za novog trenera biti postavljen čovek koji je Juve vodio u periodu od 2014. do 2019. godine.

Alegri nakon toga nije radio nigde, a sada se vraća na mesto gde je osvojio pet titula, ali i igrao dva finala Lige šampiona.

Juventus je ove sezone sa Pirlom na klupi posle 10 godina ostao bez titule u Italiji. Osvojio je Kup Italije, a drhtao je do poslednjeg momenta da li će izboriti Ligu šampiona i u tome je uspeo samo zahvaljujući kiksu Napolija na svom terenu protiv Verone.

Uprava kluba na čelu sa Andreom Anjelijem odlučila je da ne zadrži Pirla u svojim redovima i da umesto njega dovedu provereno ime sa kojim je klub imao velike uspehe.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

MAJDOV PROGOVORIO: Počelo je od LGBT zastava, a ako mi braniš da se krstim, ne igram po tim pravilima