TERZIĆ O KOLAROVU, PRIJOVIĆU I ARNAUTOVIĆU: Na dobrom ste putu, Babić može da bude kompatibilan sa Dragovićem

Novosti online

28. 05. 2021. u 14:53

GENERALNI direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić govorio je o letnjem prelaznom roku i dotakao se potencijalnih transfera Aleksandra Kolarova, Aleksandra Prijovića i Marka Arnautovića.

ТЕРЗИЋ О КОЛАРОВУ, ПРИЈОВИЋУ И АРНАУТОВИЋУ: На добром сте путу, Бабић може да буде компатибилан са Драговићем

FOTO: M. Vukadinović

Crveno-beli su nedavno promovisali prvo letnje pojačanje. U pitanju je Aleksandar Dragović i očigledno da šampion Srbije ne želi tu da se zaustavi.

- Stav kluba je da ne govorimo o imenima pre nego što realizujemo dolaske, ali nesporna je naša želja da se pojačamo, da vidimo Kolarova u Crvenoj zvezdi. Želimo kvaitetne i iskusne igrače jer smo svesni koliko nam rezultat donosi u ovim kvalifikacijama. Ali nećemo sigurno moći sve njih da vidimo u klubu. Dolasci neće uticati na igranje mladih igrača, dobijaće i oni šansu u prvenstvu, gde će se valorizovati njihova vrednost za buduće transfere. Ali iskusni igrači donose rezultat. Rekao sam da neću da govorim o imenima, ali na dobrom ste putu. Razgovaramo, ima još dosta stvari da se poklopi. Sve što ste pisali ima utemeljenje, radimo na tome. Ima još par momaka koje niste obuhvatili - rekao je Terzić.

On je istakao da niko osim mladih igrala, ukoliko za njih stignu adekvatne ponude ne može da ode iz kluba pre kraja evropskih kvalifikacija.

- Niko ko je kostur tima ne moze da ide dok se ne zavrse kvalifikacije, ali ako dobijemo ponude za mlade (Veljko Nikolić, Željko Gavrić i Njegoš Petrović), oni mogu da idu.

FOTO: FK Crvena zvezda

Navijače sigurno brine situacija oko Nemanje Milunovića. Iskusnom štoperu ističe ugovor na kraju sezone, a novi još uvek nije potpisao.

- Razgovarali smo juče i danas. Imamo taj profil igrača: visokog štopera, levaka. To je Srđan Babić kome ističe pozajmica u Famalikau, oni su tražili još par dana da odluče da li da ga zadrže za 1.500.000 evra ili da ga vrate. On može biti izuzetno kompatibilan sa Dragovićem u tandemu.

Prema Terzićevim rečima, ima sportski, poslovni i infrastrukiturni cilj i već sedam godina realizuje ono što se obeća na Skupštini.

- Sportski cilj je grupna faza UEFA i titula.To je ono što Zvezdi obezbeđuje finansijsku stabilnost. Četiri miliona dobijamo od Gasproma, 1,2 miliona od Telekoma, u slučaju da uđemo u Ligu Evrope imamo 10 miliona, u slučaju Lige šampiona 20 miliona, četiri do pet miliona od ulaznica, 10 do 15 miliona od transfera - istakao je Terzić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

START(AP)OVALA  JOŠ JEDNA UNIVERZUM AVANTURA: Projekat kompanije Mozzart bliži se velikom finalu