GVARDIOLA NE PRIZNAJE GREŠKU: Izveo sam najbolji tim, nadam se da ćemo se vratiti u ovu fazu takmičenja

Novosti online

30. 05. 2021. u 08:39

ČELSI je osvojio Ligu šampiona, pošto je u finalu savladao Mančester siti sa 1:0, a mnogi smatraju da je Pep Gvardiola napravio grešku što je utakmicu počeo bez klasičnog zadnjeg veznog.

ГВАРДИОЛА НЕ ПРИЗНАЈЕ ГРЕШКУ: Извео сам најбољи тим, надам се да ћемо се вратити у ову фазу такмичења

FOTO: AP

Baš kroz sredinu su "plavci" postigli pogodak. Mejson Maunt je gurnuo loptu u prostor Kaiju Havercu koji je obišao Edersona i ispostaviće se postigao jedini pogodak na meču.

- Imali smo izuzetnu sezonu i čast je biti ovde. U drugom poluvremenu smo bili briljantni i hrabri. Ali, oni su se toliko jako brani i bili su brzi u kontranapadima. Možda ćemo se jednog dana vratiti - rekao je Gvardiola.

Uvideo je španski stručnjak da je pogrešio u 63. minutu kada je na teren poslao Fernandinja. Ipak, on ističe da je izveo najbolje igrače na teren.

- Kada je sastav u pitanju, uradio sam ono što je bilo najbolje za tim i izveo najbolje.

Treba biti iskren i reći da je veliki problem za "građane" predstavljala povreda Kevina de Brujnea koji je morao da napusti teren posle sudara sa Antoniom Ridigerom.

- Povredio se Kevin de Brujne tokom utakmice, ali to se dešava. U ovakvim utakmicama potreban vam je svaki igrač. Sada je cilj da se odmorimo, a posle toga ići ćemo utakmicu po utakmicu i nadam se vratiti se u ovu fazu takmičenja - poručio je Gvardiola.

Španski stručnjak tako nije uspeo da osvoji "ušari pehar" na koji čeka još od 2011. godine.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

PRINCEZA PONOVO TRUDNA: Nova prinova u britanskoj kraljevskoj porodici