ŠKOTI SE NAČELNO DOGOVORILI: Seltik dobija novog trenera

Novosti online

07. 06. 2021. u 18:56

KAKO prenose mediji sa Ostrva, u Seltiku se nadaju da će Angelos Postekoglu početi rad sa ekipom na pripremama u Velsu, koje počinju 5. jula.

ШКОТИ СЕ НАЧЕЛНО ДОГОВОРИЛИ: Селтик добија новог тренера

EPA-EFE/ROBERT PERRY

Ukoliiko Postekoglu, koji je trener Jokohame Marinos, potpiše ugovor sa Seltikom, moraće da provede 10 dana u karantinu pre nego što počne rad sa novom ekipom.

Klubovi su već došli do dogovora oko obeštećenja, a japanski klub se nije oglašavao po ovom pitanju. 

Škotski klub moraće da dobije dozvolu UEFA za kompletiranje angažmana s obzirom da Postekoglu nema pro licencu. Seltik je tražio izuzeće trenera i nadaju se da će čelnici kuće fudbala imati razumevanja. 

Postekoglu je od februara 2018. godine trener Jokohame i predvodio je ekipu do titule prošle godine. Bio je i trener Brizbejn Rora, Melburn sitija, selektor reprezentacije Australije, kao i mlađih selekcija Australije.

Fudbaleri Seltika trebalo bi da se okupe 17. juna, pre nego što odu na pripreme u Vels. Seltik će ovog leta igrati u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

PRINCEZA PONOVO TRUDNA: Nova prinova u britanskoj kraljevskoj porodici