UDARAC ZA "ORLOVE": reprezentativac se zbog povrede vraća u Beograd

Novosti online

08. 06. 2021. u 14:39

REPREZENTATIVAC Srbije Mihailo Ristić povredio se dan pred utakmicu sa Jamajkom i neće biti na raspolaganju selektoru Draganu Stojkoviću Piksiju ni za meč sa Japanom.

УДАРАЦ ЗА ОРЛОВЕ: репрезентативац се због повреде враћа у Београд

FOTO: EPA

Upravo zbog toga u reporezentaciju su doneli odluku da se as Monpeljea vrati za Srbiju i nastavi sa terapijom, dok ostatak ekipe u petak od 12.25 časova igra protiv domaćina Kirin kupa.

- Selektor Stojković je posle remija sa Jamajkom oslobodio svoje pulene obaveza u utorak, tako da je naredni trening planiran za sredu u popodnevnim časovima. To je bila prilika da se Orlovi dobro naspavaju i još više prilagode vremenskoj razlici u Kobeu - stoji u saopštenju FSS-a.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

PRINCEZA PONOVO TRUDNA: Nova prinova u britanskoj kraljevskoj porodici