JAPANCI ZOVU SELEKTORA ORLOVA: "Piksi, vrati se"

Novosti online

11. 06. 2021. u 10:09

MINI-turneja fudbalske reprezentacije Srbije, završava se okršajem sa Japanom (12.25, Nova S) u okviru "Kirin kupa".

ЈАПАНЦИ ЗОВУ СЕЛЕКТОРА ОРЛОВА:  Пикси, врати се

FOTO: FSS

Posle remija sa Jamajkom (1:1), selektor Dragan Stojković nema nameru da odustane od proveravanja talentovanih igrača, koji su i sami rekli da žele da se dokažu. Za to nema bolje prilike od susreta sa domaćinom, u Zemlji izlazećeg sunca u kojoj je Piksi ostavio neizbrisiv trag i gde je predmet obožavanja fudbalske javnosti.

- Osećam se odlično kao i uvek kada dođem u Japan, to je zemlja koja me voli, kao i ja nju. Jedini problem je taj što zbog kovida ne možemo da izlazimo i zbog toga sam tužan, ali drugi put, nadam se, biće bolje, srećnije okolnosti za sve - rekao je Stojković na video-konferenciji sa domaćim i japanskim novinarima.

Interesantno pitanje odnosilo se na "ostanak" Stojkovića u Japanu, odnosno želju da se jednog dana vrati tamo.

- Trenutno ne mogu da "ostanem" zato što imam ugovor sa Fudbalskim savezom Srbije i prioritet je da pokušam da nacionalni tim Srbije odvedem na Prvenstvo sveta u Kataru, zatim da se posle toga kvalifikujemo i na Prvenstvo Evrope. Ali, naravno, voleo bih da se jednog dana vratim u Japan i da probamo nešto lepo da ostvarimo - zaključio je Piksi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

START(AP)OVALA  JOŠ JEDNA UNIVERZUM AVANTURA: Projekat kompanije Mozzart bliži se velikom finalu