STATISTIKA JE KAO BIKINI: Roma i Totenhem razmenjuju trenere, imali skoro identične kolone na tabelama Serije A i Premijer lige (FOTO)

Novosti online

11. 06. 2021. u 15:03

PAULO FONSEKA, doskorašnji trener Rome, koga je na klupi vučice zamenio Žoze Murinjo, glavni je kandidat da preuzme klupu totenhema, koga je u većem delu sezone 2020/2021 vodio - Žoze Murinjo.

СТАТИСТИКА ЈЕ КАО БИКИНИ: Рома и Тотенхем размењују тренере, имали скоро идентичне колоне на табелама Серије А и Премијер лиге (ФОТО)

foto: EPA

Ovaj podatak je još zanimljiviji kada se pogledaju statistički podaci Rome i Totenhema iz minulih sezona Serije A i Premijer lige. A oni su - skoro identični.

Foto: Printskrin

Obe tima završili su na sedmom mestu sa istim odnosom pobeda, nerešenih utakmica i poraza (18-8-12), samim tim i istim brojem bodova, a postigli su i isti broj golova. Jedina razlika je u primljenim golovima, gde je odbrana rome bila nešto lošija (58:45).

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

OSTAVKA? AJDE, SLEDEĆE PITANJE... Prva izjava Piksija nakon sletanja u Beograd