DUEL DIVOVA: Lukaku ili DŽuba

Đ. S.

11. 06. 2021. u 21:34

BORILI su se jedni protiv drugih da odu na Evropsko prvenstvo, a žreb je hteo i da ga započnu međusobnim okršajem. Belgija i Rusija, dve ekipe koje su bile u istoj grupi u kvalifikacijama, večeras (21.00 - Nova S) će na "Gasprom areni" u Sankt Peterburgu krenuti u lov na prve bodove.

ДУЕЛ ДИВОВА: Лукаку или Џуба

FOTO: EPA

"Đavoli" oslabljeni neigranjem Kevina de Brujnea i najverovatnije Edena Azara, uzdaće se u korpulentnog golgetera Romelua Lukakua, dok će adut "zbornaje" biti iskusni majstor fudbala Artem Džuba, koji je zablistao na SP 2018. U pomenutim susretima u kvalifikacijama, Belgija je lako izašla na kraj sa Rusijom (4:1, 3:1).

U poslednjih 16 mečeva, "đavoli" imaju 12 pobeda i započinju EP kao ekipa broj jedan na FIFA rang-listi.

Ali, na SP 2018. je Rusija pokazala kako ume da igra na domaćem terenu, pred svojim navijačima, kojih bi večeras trebalo da bude oko 30.000 u gradu Petra Velikog.

- Nije čudo što su Belgijanci na vrhu liste FIFA u poslednjih nekoliko godina. Dobar su tim, ambiciozan, snažan, sa sjajnim trenerom. Naše poslednje utakmice su bile spektakularne, poslastice za navijače. Shvatamo gde smo i da nismo favoriti, ali to ne znači ništa - ističe selektor Rusije Stanislav Čerčesov.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Da li znate šta su privatni dani na poslu i koja kompanija nudi ovaj benefit?