PARTIZAN, VOŠA I ČUKA SAZNALI MOGUĆE RIVALE: Poznato sa kim bi mogli da se sastanu u kvalifikacijama za Ligu konferencija

Novosti online

16. 06. 2021. u 09:49

ŽREB za Ligu konferencija je u danas od 13.30 časova. Tu se naći Paritzan, Vojvodina i Čukarički i svi su povlašćeni.

ПАРТИЗАН, ВОША И ЧУКА САЗНАЛИ МОГУЋЕ РИВАЛЕ: Познато са ким би могли да се састану у квалификацијама за Лигу конференција

FOTO: M. Vukadinović

Crno-beli, "brđani" i klub iz Novog Sada prvi put će učestvovati u novofomiranoj Ligi konferencija, a evropska kuća fudbala (UEFA) skratila je listu mogućih protivnika pred današnji žreb.

Parni valjak je u Grupi 3 i potencijalni protivnici su mu: Elfsborg (Švedska), Dunajska Streda (Slovačka), Levadija Talin (Estonija)/Sent Džozefs (Gibraltar), Inter Turku (Finska)/Puškaš Akademija (Mađarska) i Dinamo Batumi (Gruzija)/Tre Pene (San Marino).

Čuka se nalazi u Grupi 1 i na žrebu može da izvuče sledeće klubove: Noa (Jermenija)/KUPS Kuopio (Finska), Žilina (Slovačka)/Dila Gori (Gruzija), Sumgajit (Azerbejdžan), Šahter Karagandi, (Kazahstan) i Arda Kardžali (Bugarska).

Potencijalni protivnici Vojvodine su Hafnarfjordur (Island)/Sligo Rovers (Republika Irska), Tobol Kostanaj (Kazahstan), Haken (Švedska), Torbedo Belaz Žodino (Belorusija) i Panevezis (Litvanija).

Dobro je što su naši klubovi povlašćeni i sigurno da su potencijalni rivali protivnici po meri.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

GINEM, USTAJEM, BORIM SE - TO JE SVE ŽIVOT: Andrija Milošević je naučio da mora biti ratnik da bi opstao u današnjem svetu (VIDEO)