PRIPREME FUDBALERA VOJVODINE U SLOVENIJI: Do "generalke" još dve kontrolne utakmice

S.B.

28. 06. 2021. u 14:03

FUDBALERI Vojvodine će u preostalih, završnih šest dana priprema na Pohorju odigrati još dva kontrolna meča,.

ПРИПРЕМЕ ФУДБАЛЕРА ВОЈВОДИНЕ У СЛОВЕНИЈИ: До генералке још две контролне утакмице

FOTO: FK Vojvodina

Najpre sutra sa Murom, šampionom Slovenije i u subotu sa hrvatskom Goricom, a "generalku" će odratiti na "Karađođru", 8. jula sa Makabijem.

Strateg novosadskog kluba, Slavoljub Đorđević uveren je da će njegova ekipa biti spremna za superligaški start u kojem najpre gostuje Crvenoj zvezdi a odmah zatim u drugom kolu je domaćin Partizanu.

Vojvodina je u prijateljskim duelima na Pohorju pobedila poljski Slask 1:0 i izgubila od Maribora, 1:4, a pripreme su napustili trojica fudbalera, Miljan Vukadinović, Mihajlo Nešković, i Stefan Đorđević, koji su se zbog povreda vratili u Novi Sad.

S druge strane, timu trenera Slavoljuba Đođrevića, do sada su se priključili Dušan Stevanović, doskorašnji kapiten Radnika iz Surdulice, Aleksandar Busnić, bivši zadnji vezni Rada i Luka Cucin, nekadašnji desni bek Partizana. Spisak pojačanja, međutim, nije konačan, jer Novosađani žele da dupliraju pojedine pozicije u timu.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

START(AP)OVALA  JOŠ JEDNA UNIVERZUM AVANTURA: Projekat kompanije Mozzart bliži se velikom finalu