ZVEZDA DOVELA ŽELJENOG NAPADAČA: Ohi na "Marakani" od januara 2022. godine!

Novosti online

03. 07. 2021. u 13:19

Crvena zvezda je potpisala ugovor sa Ohijem Omojiužanfom na tri godine, a napadač će član crveno-belih postati u januaru 2022. godine.

ЗВЕЗДА ДОВЕЛА ЖЕЉЕНОГ НАПАДАЧА: Охи на Маракани од јануара 2022. године!

Foto: EPA

Šampion Srbije je iskoristio činjenicu da Ohiju ugovor sa Moldeom ističe za šest meseci, pa je već sada parafirana saradnja sa njim i on će pojačati Zvezdu bez obeštećenja. 

Ohi je ove sezone jedan od najkvalitetnijih fudbalera norveškog prvenstva, o čemu govori podatak da je ubedljivo prvi strelac lige, jer je na 11 mečeva postigao 13 golova.

Ohi je rođen 10. januara 1994. godine u Oslu. Prošao je sve mlađe kategorije reprezentacije Norveške, a 2017. godine debitovao je i za A tim. 

Fudbalski se školovao u mlađim kategorijama Homlije, a afirmaciju je potom sticao u: Lilestormu (95 utakmice i 12 golova), Jervu (35 utakmica i 18 golova), Stabeku (100 utakmica i 38 golova). U potpunosti je pažnju na sebe skrenuo u Moldeu u kom je do današnjeg dana na 84 meča postigao 46 pogodaka.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Da li znate šta su privatni dani na poslu i koja kompanija nudi ovaj benefit?