SPREMNI ZA VEČITE: Trener vojvodine Slavoljub Đorđević optimista pred početak Superlige

S. BAJIĆ

11. 07. 2021. u 22:12

TIM sa "Karađorđa" je potpuno spreman za start sezone, na kojem, najpre, u petak gostuje Crvenoj zvezdi, a odmah zatim dočekuje Partizan.

СПРЕМНИ ЗА ВЕЧИТЕ: Тренер војводине Славољуб Ђорђевић оптимиста пред почетак Суперлиге

Foto: FK Vojvodina

To ističe Slavoljub Đorđević, trener Vojvodine, koja je u subotu uveče u generalnoj probi pred nekoliko stotina navijača remizirala bez golova sa izraelskim Makabijem iz Netanje. Novosadski strateg je zadovoljan izdanjem svojih izabranika u kontrolnom meču na koji je izveo gotovo dve postave i na delu video 19 igrača.

- S obzirom na činjenicu da nas odmah na početku Superlige očekuju dueli sa "večitima", u pripremnom periodu smo i tražili rivale koji igraju tvrdo i upriličili gotovo takmičarske utakmice - kaže Đorđević.

- Rezultat nije bio u prvom planu, ali je disciplina u igri očigledna. Osim toga, nije bilo mnogo lepote, ali se zato vidi uložen trud i rad u prethodnih mesec i po, kao i, siguran sam, naše ideje u igri. Takođe, siguran sam da su fudbaleri Vojvodine spremni za početak sezone.

Trener Novosađana smatra da će njegova ekipa tek u narednom periodu moći da pokaže svoje pravo lice posle napornih priprema. Ipak, naglašava da startna postava u revijalnoj utakmici sa Makabijem nije znak da će u tom sastavu i krenuti u uvodni meč superligaškog karavana.

- Mnogo nam je svima značio dolazak navijača na tribine, i iskreno, imao sam pozitivnu tremu da vodim tim pred njima. Svesni smo koji klub predstavljamo i trudićemo se da ove sezone ostvarimo što bolje rezultate. U odmeravanju sa ekipom kao što je Makabi, teško je igrati lepršavo, ali s druge strane smatram da smo veoma dobro stajali u bloku i bili koncentrisani. Ima još prostora za napredak, kao i za promene u igri. Moramo poraditi najviše na samopouzdanju, jer su igrači bili u velikom grču, pošto su posle godinu i po igrali pred navijačima.

Pored dva derbija odmah u uvertiri šampionata, Vojvodinu očekuje i dvomeč sa Panevežisom u kvalifikacijama za Ligu konferencije.

- Bilo bi nam, svakako, lakše pred izlazak u Evropu bilo da u prvenstvu startujemo sa nekim lakšim rivalom. Međutim, privilegija je da imamo ovakav ritam, zato što se vraća publika na stadion i očekujemo veliki broj navijača. Zvezda i Partizan verovatno imaju veći pritisak od nas, jer neće im biti lako sa nama. Treba Vojvodinu pobediti - zaključio je Đorđević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Da li znate šta su privatni dani na poslu i koja kompanija nudi ovaj benefit?