DEL PJERO U BEOGRADU: Legenda promoter „Italijanskog fudbalskog kampa 2021“

Novosti online

15. 07. 2021. u 13:49

LEGENDARNI italijanski fudbaler Alesandro del Pjero stigao je u Beograd.

ДЕЛ ПЈЕРО У БЕОГРАДУ: Легенда промотер „Италијанског фудбалског кампа 2021“

Foto: P. Milošević

Čuvena „desetka“ i bivši reprezentativac Italije boraviće jedan dan u prestonici Srbije, kao promoter „Italijanskog fudbalskog kampa 2021“.

Ovo je šesti takav kamp, igraće deca uzrasta od 7 do 14 godina, na stadionu Voždovca. Prošle godine nije bilo kampa zbog pandemije koronavirusa, a ove se održava od 23. do 27. avgusta.

Del Pjero je došao u Beograd na poziv organizatora i to samo četiri dana nakon što je njegova Italija osvojila EURO 2020, a nema sumnje da će mališanima značiti što je jedna takva legenda deo njihovog razvoja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

GINEM, USTAJEM, BORIM SE - TO JE SVE ŽIVOT: Andrija Milošević je naučio da mora biti ratnik da bi opstao u današnjem svetu (VIDEO)