NAJMLAĐI GOLMAN U ISTORIJI LŠ IZABRAO SRBIJU? Mile Svilar uskoro debituje za orlove, Piksi se sprema da mu uputi poziv

Novosti online

18. 07. 2021. u 12:14

MILE SVILAR, najmlađi golman u istoriji Lige šampiona, sin legendarnog čuvara mreže Vojvodine, Antverpena i reprezentacije Jugoslavije Ratka Svilara, mogao bi da se nađe na spisku selektora Dragana Stojkovića Piksija za septembarski prozor kvalifikacija za Mundijal.

НАЈМЛАЂИ ГОЛМАН У ИСТОРИЈИ ЛШ ИЗАБРАО СРБИЈУ? Миле Свилар ускоро дебитује за орлове, Пикси се спрема да му упути позив

Foto: Instagram/M.Svilar

Golman Benfike već neko vreme je meta Fudbalskog saveza Srbije, ali se on nadao pozivu selektora Belgije Roberta Martineza.

Prošao je sve selekcije Benjlgije od pionira do U-21. U sezoni 2017/18 stigao je u Benfiku iz Anderlehta i odmah, zahvaljujući povredi prvog golmana orlova, debitovao za prvi tim. Odigroa je i tri utakmcie u Ligi šampiona, postavši najmlađi golman u istoriji ovog takmičenja.

Te godine je već bio na pragu debija za Srbiju, ali je u međuvremenu promenjen selektor orlova. Krstajić je zamenio Muslina, a time je i iz stručnog štaba reprezentacije otišao bivši napadač Benfike Zoran Filipović koji je bio "čovek za vezu".

Tad je i selektor Belgije Martinez izjavio da ne odustaje od Svilara, ali je u međuvremenu mladi golman izgleda nestao sa radara selektora crvenih đavola...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (2)

Da li znate šta su privatni dani na poslu i koja kompanija nudi ovaj benefit?