BEOGRAD SIJA ZA NAŠE OLIMPIJCE: Podrška za srpske sportiste u Tokiju (FOTO)

Novosti online

24. 07. 2021. u 11:16

GRADONAČELNIK Beograda Zoran Radojičić i Beograd sinoć su poželeli sreću našim sportistima, kada su u parku Republike Srpske zasijali olimpijski krugovi.

БЕОГРАД СИЈА ЗА НАШЕ ОЛИМПИЈЦЕ: Подршка за српске спортисте у Токију (ФОТО)

Foto: Beoinfo

– Sredinom aprila sam sa ambasadorom Japana Takahikom Macumatom i predsednikom Olimpijskog komiteta Srbije Božidarom Maljkovićem posadio stabla japanske trešnje koja formiraju pet olimpijskih krugova. Povodom početka Olimpijskih igara, ova stabla smo sinoć osvetlili i na taj način poželeli sreću timu koji našu zemlju predstavlja u Tokiju – rekao je gradonačelnik Radojičić.

Foto: Beoinfo

Srbiju će na Olimpijskim igrama u 15 sportova predstavljati 86 sportista, koji su noseći zastave naše zemlje juče prodefilovali na svečanoj ceremoniji otvaranja održanoj na Olimpijskom stadionu u Tokiju, navodi se u saopštenju Sekretarijata za informisanje.

Foto: Beoinfo

– Gledao sam prenos svečanog otvaranja i zaista je bilo lepo na licima naših sportista videti osmehe, optimizam i rešenost da se bore za svoju zemlju i ostvare što bolje rezultate. Mi im šaljemo snažnu podršku, pratićemo njihove nastupe na olimpijskim borilištima i navijati za njih. Siguran sam da će ostvariti zavidan uspeh i da će nam se vratiti sa mnogo medalja. Radujemo se njihovom povratku i zajedničkom slavlju – zaključio je prvi čovek prestonice.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Da li znate šta su privatni dani na poslu i koja kompanija nudi ovaj benefit?