BORIĆE SE ZA MEDALJU: Sjajni Vasić i Mačković se plasirali u finale trke na 2000 metara

Novosti online

28. 07. 2021. u 05:22

SRPSKI veslači dvojac bez kormilara Miloš Vasić i Martin Mačković uspeli su da se plasiraju u finale trke na 2000 metara na Olimpijskim igrama u Tokiju.

БОРИЋЕ СЕ ЗА МЕДАЉУ: Сјајни Васић и Мачковић се пласирали у финале трке на 2000 метара

FOTO: AP

Naša posada se od početka trke borila za mesto koje vodi u finale i borbu za medalju. Na kraju su odlični momci iz Srbije uspeli da dođu do cilja.

Oni su trku okončali kao drugi odmah iza Hrvata, braće Martina i Valenta Sinkovića sa vremenom 6:17.47. Treba reći da su Vasić i Mačković su prikazali sjajno veslanje.

Takođe, naša posada imala je dosta problema pre takmičenja. Naime, Miloš Vasić je prilikom dolaska u Tokio bio pozitivan na virus korona pa je morao u izolaciju.

Ipak, momci su sve prevazišli i plasirali su se finale, te ih sada očekuje borba za medalju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

GINEM, USTAJEM, BORIM SE - TO JE SVE ŽIVOT: Andrija Milošević je naučio da mora biti ratnik da bi opstao u današnjem svetu (VIDEO)