NOVAKA PITALI DA LI JE UMORAN: Imao je kratak odgovor, jasno je da želi trofej!

Novosti online

29. 07. 2021. u 17:26

NOVAK Đoković nastavlja da gazi prepreke na putu ka medalji na olimpijskim igrama, dva dana u nizu odigrao je po dva meča, a nema naznaka da će uskoro stati.

НОВАКА ПИТАЛИ ДА ЛИ ЈЕ УМОРАН: Имао је кратак одговор, јасно је да жели трофеј!

FOTO: AP/Tanjug

Arhivirao je Kei Nišikorija, čeka ga duel sa Aleksandrom Zverevim, a potom u dublu sa Ninom Stojanović igra u mešovitom dublu. To će biti treći dan da igra dva duela. 

Novinare je zato zanimalo da li je umoran? 

- Da li sam umoran? Ne! Nisam se previše izmorio danas, nije moglo bolje ni u singlu, ni u dublu. Završio se dan na najbolji mogući način sa Ninom na terenu. Sad da se usredsredimo na naredni meč, da ne razmišljamo predaleko, korak po korak - podvukao je Đoković. 

Govorio je potom i o duelu sa Zverevim i današnjem protiv Nišikorija. 

- Odigrao sam protiv Nišikorija najbolji meč na turniru i ovo će mi biti veliki podstrek za sutra. Čeka me najteži meč, protiv Zvereva, ali poznajem ga dobro, znam šta me čeka, biću spreman. On pakleno servira? I ja pakleno riterniram - rekao je Novak Đoković nakon što je slavio i u miks dublu. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

PREVIŠE JE PASIVAN, TITULA NEĆE DOĆI SAMA: Federer uputio oštre reči Zverevu