TRIO ČEKA TEŽAK PUT: Partizan, Vojvodina i Čukarički nastavljaju pohod ka Ligi konferencija

N. I.

31. 07. 2021. u 22:53

TEŽAK put je pred fudbalerima Partizana, Vojvodine i Čukaričkog koji žele da se domognu grupne faze Lige konferencija.

ТРИО ЧЕКА ТЕЖАК ПУТ: Партизан, Војводина и Чукарички настављају поход ка Лиги конференција

FOTO: FK Partizan

Naizgled trećerazredno klupsko takmičenje koje je smislila UEFA čak ni na papiru ne izgleda kao treća liga Evrope. Sva tri srpska predstavnika su sa uspehom preskočila svoje prve prepreke, a sutra će na žrebu u Nionu saznati potencijalne rivale u plej-ofu, pošto je evropska kuća fudbala juče suzila krug potencijalnih protivnika i za sva tri srpska tima.

GRADSKI DERBI U HUMSKOJ

PARTIZAN sutra nastavlja borbu u Superligi Srbije. U 21 čas u Humskoj 1 rival crno-belima će biti komšije sa Voždovca. Zmajevi imaju po jednu pobedu i poraz u prva dva kola SUperlige, dok je Partizan dva puta slavio u Novom Sadu u mečevima sa Proleterom i Vojvodinom.

Ukoliko fudbaleri Partizana preskoče tešku prepreku i eliminišu ruski Soči, njegovi mogući rivali mogu biti pobednici sledećih duela: Rapid Beč (Austrija) - Anortozis (Kipar), Tobol (Kazahstan) - Žilina (Slovačka), Santa Klara (Portugalija) - Olimpija Ljubljana (Slovenija), Dinamo Batumi (Gruzija) - Sivas (Turska), Trabzon (Turska) - Molde (Norveška).

Ako Čukarički eliminiše Hamarbi, mogao bi ča na Totenhem ili rivale iz sledećih duela: Ujpešt (Mađarska) - Bazel (Švajcarska), AEL Limasom (Kipar) - Karabag

(Azerbejdžan), Nju sejnts (Vels) - Plzenj (Češka).

Vojvodina će biti nosilac u žrebu ako u dvomeču bude bolja od austrijskog LASK, a onda bi u plej-ofu rivali mogli da budu pobednici ovih duela: Galatasaraj (Turska) - Sent Džonson (Škotska), Kolos (Ukrajina) - Šahtjor Karagandi (Kazahstan), Rozenborg (Norveška) - Domžale (Slovenija), Vitese (Holandija) - Dandalk (Irska).

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Da li znate šta su privatni dani na poslu i koja kompanija nudi ovaj benefit?