DEKI POSLAO PORUKU KOMŠIJAMA Zvezda u kvalifikacijama može na Dinamo iz Zagreba, a Stanković kaže: "Mnogo pompe u najavi..."

Novosti

02. 08. 2021. u 12:50

CRVENA zvezda saznala je potencijalnog rivala u plej-ofu za Ligu šampiona

ДЕКИ ПОСЛАО ПОРУКУ КОМШИЈАМА Звезда у квалификацијама може на Динамо из Загреба, а Станковић каже: Много помпе у најави...

Foto: M. Vukavinović

Ukoliko eliminišu Šerif, crveno-beli će se sastati sa pobednikom dvomeča između zagrebačkog Dinama i varšavske Legije. Trener crveno-belog tima Dejan Stanković izneo je svoj komentar nakon žreba.  

- Treba  najpre da se prođe treći krug kvalifikacija, kako sa naše, tako i sa strane protivnika. Tako da smo fokusirani isključivo na Šerif. Može da se desi „klasiko“ iz nekadašnjih dana, ukoliko ispunimo ciljeve i mi i Dinamo. Biće vremena da se priča o tome. Sigurno je da bi ta utakmica bila izuzetno značajna i donela bi mnogo pompe, ali hajde da sačekamo šta će se sve dešavati u narednih sedam dana. Naš cilj je jasan. Idemo dalje, od nas zavisi kakvi ćemo biti, sa kakvim pristupom i samo se mi pitamo – kazao je Stanković.

Šef stručnog štaba crveno-belih je istakao da su u plej-ofu svi rivali izuzetno snažni.

- Svi u plej-ofu su kvalitetni. Ko god dođe do te faze, na korak od Lige šampiona, ne dolazi tu slučajno. Sve su to visokobudžetni klubovi, koji imaju iskustva. Možda je moglo i bolje ili gore, ne znam, ali teren je jedino merilo svega – podvukao je Stanković za klupski sajt.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

NOVA PRILIKA ZA MLADE U NIS-U: Peta sezona programa „NIS ENERGY”