GOREĆE U VARŠAVI: Navijači Legije spremaju brutalnu osvetu Hrvatima! Dinamovci u strahu

Novosti online

09. 08. 2021. u 11:38

Pre nedelju dana brutalna tuča u Zagrebu obišla je Evropu, a akteri su bili navijači Dinama iz Zagreba i Legije iz Varšave

ГОРЕЋЕ У ВАРШАВИ: Навијачи Легије спремају бруталну освету Хрватима! Динамовци у страху

EPA/EFE

"Bed Blu Bojsi" su tada napali goste iz Varšave koji su u prestonicu Hrvatske stigli dan pre utakmice.

U utorak je na programu revanš meč u Varšavi, a Poljaci su, kako prenose hrvatski mediji spremili osvetu. 

 Čekamo vas u Varšavi! Biće lepo kada dođe ovo smeće, vojska će morati u glavni grad! Čekaju vas pozdravi, samo su neke od poruka na društvenim mrežama koje su poljski huligani "Teddy boysi", možda i najuticajniji na klub u Evropi, uputili Bad Blue Boysima pre druge utakmice. 

Videćemo da li će ove pretnje spovesti u delo. Kako prenosi 24sata.ht pitanje je kakva je politika poljske policije na granicama jer teško je za poverovati da neko iz Hrvatske usred avgusta ide na odmor u Poljsku.

Poljski huligani su pre nedelju dana stigli u Zagreb sa juga i sjevera stigli, što s mora, što preko Mađarske - teško je utvrditi ko ide na more, a ko na utakmicu. U Zagrebu su ih sačekali kako su rekli dobro opremljeni BBB, a onda je nastao haos. 

UEFA je  zabranila dolazak gostujućih navijača, pa "modri" sigurno neće imati podršku sa tribina, ali ti navijače neće sprečiti da dođu u Varšavu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

SITUACIJA JE ŠOKANTNA, NISAM TO OČEKIVAO: Čuveni teniser zabrinut zbog Janika Sinera