OLIMPIJSKE ŠAMPIONKE U CRNO-BELOM: Partizan posetio šampionke u tekvondo kampu (FOTO)

Novosti online

15. 08. 2021. u 15:27

U periodu od 10. do 17. avgusta 2021.godine, u Vrnjačkoj Banji održava se 14. tradicionalni Galebov letnji tekvodno kamp koji u hotelu Zepter okuplja kadete, juniore, seniore (rođeni 2009. godine i ranije), kao i pionire (rođeni 2010. godine i kasnije).

ОЛИМПИЈСКЕ ШАМПИОНКЕ У ЦРНО-БЕЛОМ: Партизан посетио шампионке у теквондо кампу (ФОТО)

FOTO: FK Partizan

Pored 300 učesnika iz 24 zemlje, najviše pažnje svakako privlače naše olimpijke, Milica Mandić i Tijana Bogdanović, koje učestvuju i u samoj organizacije kampa, uz selektora i trenera Dragana Jovića-Galeta.

Naše tekvodoistkinje su 27. jula na Olimpijskim igrama u Tokiju osvojile odličja, i to Milica Mandić zlatnu, a Tijana Bogdanović bronzanu medalju.
Na Milicu i Tijanu, kao naše reprezentativke je ponosna čitava nacija, ali i FK Partizan, čije boje drže u srcu.

FOTO: FK Partizan

U ime FK Partizan, Biljana Obradović, portparolka i Gorana Pandurović, savetnica na pravnim poslovima, uručile su im, tokom posete Vrnjačkoj Banji, crno-bele dresove sa njihovim imenima.

Čelnici opštine Vrnjačka Banja, Boban Đurović i Ivan Radović, poklonili su Milici, Tijani i Draganu satove kao prigodne poklone, u znak dugogodišnjeg prijateljstva sa Tekvodno savezom Srbije, koji svake godine pripreme organizuje u Vrnjačkoj Banji.

FOTO: FK Partizan

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (2)

MAJDOV PROGOVORIO: Počelo je od LGBT zastava, a ako mi braniš da se krstim, ne igram po tim pravilima