ŽESTOKA KAZNA ZA NOVI PAZAR ZBOG PROPUSTA NA MEČU SA PARTIZANOM: Četiri utakmice bez publike i novčana kazna

Tanjug

19. 08. 2021. u 15:12

FUDBALSKI klub Novi Pazar kažnjen je sa četiri utakmice bez publike (prvenstvene i Kup) i novčano sa 500.000 dinara zbog incidenata na utakmici sa Partizanom, odlučila je Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije (FSS).

ЖЕСТОКА КАЗНА ЗА НОВИ ПАЗАР ЗБОГ ПРОПУСТА НА МЕЧУ СА ПАРТИЗАНОМ: Четири утакмице без публике и новчана казна

FOTO: FK Partizan

Takođe, Partizan je kažnjen zabranom prisustva navijača na četiri utakmice kada klub gostuje i novčanom kaznom od 200.000 dinara.

Kako se navodi u obrazloženju kazne, navijači oba kluba su neprimereno skandirali, te su time vređali po osnovu verske ili etničke pripadnosti, sa elementima netrpeljivosti.

Pored ovoga Pazarcima se stavlja na teret i nedozvoljeno korišćenje pirotehnike u vidu bakljade, kao i ubacivanje u teren za igru raznih predmeta (upaljači, olovke, kovanice, plastične flašice, čak i jedna polomljena stolica), što je dovelo do toga da su u 42. minutu pogodili igrača gostujuće ekipe, a u 63. minutu i domaćeg fudbalera, kao i četvrtog sudiju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (3)

NOVAK ĐOKOVIĆ U PROBLEMU: Ako ne zaigra na ovim turnirima, uslediće kazna