KAD MERIDIAN ČASTI - SVI DOBIJAJU! Preuzmi 1.000 RSD, odigraj tiket i postani milioner!

Promo

22. 08. 2021. u 12:00

SPORTSKA kladionica Meridian časti i ovog vikenda, pa osim što nudi najveće kvote na svetu, tu su i fantastični bonusi bez uslova, koji su idealni za Premijer ligu i ostale lige petice!

КАД МЕРИДИАН ЧАСТИ - СВИ ДОБИЈАЈУ! Преузми 1.000 РСД, одиграј тикет и постани милионер!

FOTO: Promo

Dok se mediji "prepucavaju" oko potencijalnih transfera Kristijana Ronalda i Dušana Vlahovića, sjajni napadači moraju da se fokusiraju na utakmice u Seriji A. Sezona je startovala, a to znači samo jedno – napadači su spremni da rešetaju protivničke mreže.

Juventus i Fiorentina, baš kao i Mančester junajted i Totenhem recimo napadaju nove bodove, neki i titule, a sve to garantuje pravi fudbalski spektakl.

Na koji način sve to ispratiti? Pre nego što se smestite u svoje udobne fotelje, otvorite flašu omiljenog pića, savetujemo vam da se registrujete na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, preuzmete sjajan BONUS BEZ USLOVA od 1.000 RSD i onda se prepustite pravom uživanju.

Osim bonusa, na istom mestu vas čekaju i NAJVEĆE KVOTE NA SVETU, ali i još dodatnih promocija. Verujte nam na reč, nećete znati koji pre a iskoristite! 

Za one koji već imaju nalog, a nisu eponovali novac, tu je pravi izazov – 200% BONUSA na prvi depozit, a ako se odlučite da odigrate više parova – tu je i BONUS NA PAROVE, koji iznosi i do 2000%!

Meridian je rešio a doatno zagreje ovo leto, zato – ne propusti priliku da postaneš novi milioner!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

START(AP)OVALA  JOŠ JEDNA UNIVERZUM AVANTURA: Projekat kompanije Mozzart bliži se velikom finalu