DOŠAO JE TRENUTAK DA MESI DEBITUJE ZA PSŽ: Argentinac prvu utakmicu za "svece" igra protiv Srbina

Novosti online

23. 08. 2021. u 18:18

LIONEL Mesi je bez dileme najveća zvezda prelaznog roka. Prvi put je napustio Barselonu i pojačao redove Pari Sen Žermena. Još uvek nije debitvao za novi klub, ali poznato je kada će se to dogoditi.

ДОШАО ЈЕ ТРЕНУТАК ДА МЕСИ ДЕБИТУЈЕ ЗА ПСЖ: Аргентинац прву утакмицу за свеце игра против Србина

Foto: AP

Naime, kako prenosi "Ekip" Argentinac će predvoditi "svece" na gostovanju Remsu za koji brani reprezentativac Srbije Predrag Rajković, a ideja Maurisija Poketina je da jednom od najboljih fudbalera sveta da određene minute.

Ovaj list navodi da će Mesi početi meč na klupi, te da će u nastavku dobiti šansu da debituje. Takođe, argentinski stručnjak želi da mu pruži priliku da igra pre mečeva za reprezentaciju "gaučosa" na čijem spisku se nalazi 34-godišnjak iz Rosarija.

Određeni broj minuta bi trebalo da dobije i Nejmar koji baš kao i Mesi u ovoj sezoni još uvek nije odigrao nijednu utakmicu.

Meč Rems - PSŽ igra se u nedelju od 20.45.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

Komentari (0)

ROLAN GAROS UVEO VELIKU PROMENU: Novak Đoković je oduševljen!