LIGA ŠAMPIONA: Birmančević odveo Malme u grupnu fazu, slave i Benfika i Jang bojsi

Novosti online

24. 08. 2021. u 23:03

FUDBALERI švajcarskog Jang bojsa, portuglaske Benfike i švedskog Malmea plasirali su se u Ligu šampiona posle večrašnjih revanš mečeva plej-ofa.

ЛИГА ШАМПИОНА: Бирманчевић одвео Малме у групну фазу, славе и Бенфика и Јанг бојси

FOTO: EPA

Jang bojs je posle remija na Vankdorfu savladao šampiona Mađarske u budimpešti i to posle mnogo prokreta.

Poveli su švajcarci sa 1:0 u četvrtom minutu, onda su Mađari preokrenuli na 2:1 do sredine poluvremena. Početkom drugog poluvreman Švajcarci su stigli do izjednačenja, a onda je Ferencvaroš ostao sa igračm manje. U 71. minutu gost nisu uspeli da realizuju penal, ali su do gola i velikog slavlja stigli u trećem minutu nadoknade.

Crvenih kartona bilo je i u Ajndhovenu gde je isključen fudbaler Benfike Lukaš, ali nije bilo golova pa su gosti prošli u grupnu fazu Lige šampiona zahvaljujući pobedi od 2:1 na Lušu.

Malme je uprkos porazu od Ludogoreca od 2:1 prošao jer je u Švedskoj bilo 2:0 za ekipu našeg Veljka Birmančevića. Srpski internacionalac postigao je jedini gol za Malme prelepim udarcem iz slobodnog udarca.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

START(AP)OVALA  JOŠ JEDNA UNIVERZUM AVANTURA: Projekat kompanije Mozzart bliži se velikom finalu