RONALDO BLIZU SITIJA: Portugalca detalji dele od povratka u Englesku

Novosti online

26. 08. 2021. u 15:42

PORTUGALSKI fudbaler Kristijano Ronaldo trebalo bi uskoro da sve dogovori i postane novi igrač Mančester sitija.

РОНАЛДО БЛИЗУ СИТИЈА: Португалца детаљи деле од повратка у Енглеску

FOTO: AP

Ovu informaciju preneli su španski mediji, pozivajući se na novinara Gonzala Lopesa. Kako se navodi, jedan od najboljih fudbalera na svetu će sa "građanima" potpisati ugovor do 2023. godine.

Finansijski detalji još nisu poznati, ali čini se da tu ne bi trebalo da bude nikakvih problema.

Lopes piše na Tviteru kako je Ronaldo svestan da je Siti trenutno najbolja opcija pre odlaska u MLS ligu, gde će završiti karijeru. Portugalac je razgovarao sa Pepom Gvardiolom – i "sada je sve u rukama Žorža Mendeša i Juventusa", ističe Lopes.

Jedino što je sporno je cifra i igrač koji bi otišao u Torinu. Navodno Juventus želi Gabrijela Žesus, ali Siti se protivi tome. Šampion Engleske bi u redove "stare dame" da pošalje Rahima Sterlinga.

Izgleda da saga oko Ronalda dobija svoj epilog. Ostaje još samo da se vidi kako će na sve ovo reagovati navijači Mančester junajteda, pošto je Kristijano ostavio veliki trag na "Old Trafordu".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

Denver i Nikola Jokić su bili poniženi u prve dve utakmice sa Minesotom. I to poniženi pred sopstvenim navijačima, u mečevima na "milju nadmorske visine", u hali koja predstavlja najteže NBA gostovanje, ali u kojoj su Timbervulfsi razneli Nagetse. Sa 0:2 kao preteškim teretom na leđima trebalo je putovati na dva meča u gostima, gde je mogla da se završi Denverova sezona, ali... sve se promenilo. Sada, posle nestvarnih Jokićevih bravura, Denver vodi sa 3:2. I, izgleda da je za to kriva - večera. Na koju su pozvani svi igrači Nagetsa, osim jednog - Jokiću možda i najdražeg. Onog koji je letos doputovao u Srbiju da bi se družio sa našom i svetskom košarkaškom zvezdom.

15. 05. 2024. u 17:43

Komentari (0)

Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost