DEGENEK SREĆAN POSLE NOVOG ULASKA U LE: Moramo da nastavimo da ćutimo i radimo

Novosti online

27. 08. 2021. u 09:54

FUDBALERI Crvene zvezde plasirali su se u Ligu Evrope, pošto su eliminisali Kluž sa ukupnim rezultatom 6:1. Utiske posle utakmice izneo je defanzivac Miloš Degenek.

ДЕГЕНЕК СРЕЋАН ПОСЛЕ НОВОГ УЛАСКА У ЛЕ: Морамо да наставимо да ћутимо и радимо

FOTO: FK Crvena zvezda

Reprezentativac Australije bio je rovit za ovaj meč. Smogao je snage, zaigrao i na kraju iznudio penal kojim je gost poveo u 4. minutu preko Aleksandra Kataija.

Štoper crveno-belih bio je zadovoljan nakon novog plasmana u grupnu fazu Lige Evrope. Ovo je peta godina zaredom da će se šampion Srbije takmičiti u Evropi.

- Pohvale idu medicinskom timu Crvene zvezde što nas je sve oporavio za ovu utakmicu. Zahvalio bih se i celom stručnom štabu i svim igračima, smatram da smo odigrali kvalitetno u oba meča. Mislim da smo zaslužili prolaz u grupnu fazu, ovo je čast i uspeh za klub što peti put igramo neko od velikih evropskih takmičenja. To je dokaz da Zvezda ide u pravom smeru i trebalo bi ovako da se nastavi da bi klub dostigao nivoe iz prethodnih decenija. Potrebno da je da se dosta radi i ulaže u nas, jer jednostavno mi donosimo rezultate. Zaista kapa dole svim saigračima, stručnom štabu, upravi kluba i svim navijačima. Ovo je dokaz koliko se Crvena zvezda voli. Moramo da nastavimo ovako da ćutimo, radimo i gledamo svoje dvorište - rekao je Degenek.

Dotakao se Degenek i navijača kojih je bilo na stadionu "Konstantin Radulesku".

- Mnogo nam znači pobeda u ovom dvomeču, kao da nam je pao kamen sa srca. Opet kažem da moramo da ćutimo, radimo. Navijanje je bilo fenomenalno, jedino je istina da imamo najbolje navijače kući i u gostima - zaključio je 27-godišnjak iz Knina.

Podsetimo, žreb za grupnu fazu Lige Evrope na programu je danas od 12 sati.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

ZA PREVENCIJU GOJAZNOSTI I DIJABETESA: Dečja bolnica u Novom Sadu dobila najsavremeniju Inbody vagu