NOVA BOMBA PSŽ: Dok svi pričaju o Ronaldu i Mesiju, Parižani dovode Halanda!?

Novosti online

27. 08. 2021. u 16:24

DOK čekamo odluku Kristijana Ronalda gde će nastaviti karijeru stiže nova bomba!

НОВА БОМБА ПСЖ: Док сви причају о Роналду и Месију, Парижани доводе Халанда!?

Foto: EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL/POOL

Dok se čeka odluka Portugalca gde će nastaviti karijeru, kao i ona Kilijana Mbapea, PSŽ ne sedi skrštenih ruku već je spremio novu, atomsku bombu!

Jedan od najboljih napadača Evrope Erling Haland, momak koji na svakom meču pravi neviđene fudbalske vratolomije sada je glavna meta francuskog velikana. A da, u Dortmundu je na 63 meča postigao 62 gola. Malo li je da ga nazovemo najboljim?

Novinar "Dejli Telegrafa" je preneo senzacionalnu vest koja glasi: PSŽ se sprema za napad u poslednjim minutama kako bi Kilijana Mbapea zamenio Elring Haland!

Takođe, isti čovek je otkrio i to da Mino Rajola, menadžer sjajnog Norvežanina, pozitivno odgovorio na raspitivanja PSŽ-a koji želi očigledno da u napadu najboljeg zameni najboljim. A onda on da igra sa najboljima na svetu.

Parižani prave drim-tim, tim sveta, kako god hoćete i ne žele da njihove transfere neko posmatra "iz senke". Naročito što je sada neverovatno aktuelno gde će Kristijano Ronaldo. Jedno je sigurno, do poslednjeg sata, ovaj prelazni rok može postati najzanimljiviji u istoriji ove "lude" igre!

(BLIC SPORT) 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

„BELI“ NA PLUS 12: Fudbaleri kraljevačke Sloge u seriji dva uzastopna gostovanja