DA LI JE SRBIN SPAS ZA ITALIJANSKOG GIGANTA? Italijani pišu, Ronalda u Juveu menja Luka Jović!?

Novosti online

28. 08. 2021. u 11:54

JUVENTUS se nalazi u dosta nezavidnoj situaciji, pošto je klub napustila prva zvezda tima Kristijano Ronaldo koji se vratio u Mančester junajted, a "staroj dami" nije preostalo mnogo vremena za nalaženje nekog drugog rešenja.

ДА ЛИ ЈЕ СРБИН СПАС ЗА ИТАЛИЈАНСКОГ ГИГАНТА? Италијани пишу, Роналда у Јувеу мења Лука Јовић!?

FOTO: EPA

Iako je njihova prva meta i dalje Gabrijel Žezus iz Mančester sitija, Gvardiola je jasan po tom pitanju - Brazilac ne ide nigde. Svesni su čelni ljudi Juventusa da imaju svega nekoliko dana i da moraju da reaguju brzo, a jedna od sledećih opcija je Luka Jović!

Italijanski listovi "Gazeta delo Sport" i "Korijere delo Sport" su preneli da je jedno od mogućih rešenja i napadač Reala Luka Jović, koji je prva opcija Karla Ančelotija kada želi da odmori Karima Benzemu.

Međutim, taj status bi bio porpilično promenjen ukoliko bi u "kraljevski klub" stigao dugo očekivani Kilijan Mbape, o čijem transferu se uveliko priča. Jasno je da bi dolazak Francuza još više pogurao Jovića ka klupi, a možda i ka tribinama.

Baš iz tog razloga, Jović bi mogao da bude makar opcija Juventusa na pozajmicu. U svakom slučaju, poslednjih nekoliko dana prelaznog roka daće odgovor na pitanje o sudbini mnogih igrača u narednoj sezoni, a možda će Srbin biti poslednja bomba prelaznog roka.

(BLIC SPORT) 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Da li znate šta su privatni dani na poslu i koja kompanija nudi ovaj benefit?