HALAND STIŽE UMESTO MBAPEA: Pari sen Žermen sprema još jednu eksploziju u finišu prelaznog roka

Goran ČVOROVIĆ

28. 08. 2021. u 22:23

PSŽ već sprema zamenu za Kilijana Mbapea. A ako je suditi po najavama, na pomolu je još jedna prava "bomba" u Parizu pre završetka prelaznog roka. Naravno, pod uslovom da Mbape spakuje kofere za Madrid. Reč je o jednom od najvećih talenata svetskog fudbala, Erlingu Halandu!

ХАЛАНД СТИЖЕ УМЕСТО МБАПЕА: Пари сен Жермен спрема још једну експлозију у финишу прелазног рока

Foto: EPA-EFE/RONALD WITTEK

OD STALNOG DOPISNIKA: PARIZ

Suočeni s realnom mogućnošću da najveća nada francuskog fudbala uskoro obuče dres Reala, u Parizu nisu sedeli skrštenih ruku. Plan B podrazumeva isto tako zvučnu zamenu.

Borusija iz Dortmunda, za koju trenutno igra moćni Norvežanin, zasad, zvanično ne namerava da se odrekne usluga svog najboljeg fudbalera. Ugovorom je vezan do 2024. Ali već je puštena informacija da je promena mišljenja moguća "u slučaju kolosalne ponude, veće od od one koju je Real spreman da plati za Mbapea".

Pominje se, tako, astronomska suma od 200 miliona evra! Ali, bogatim katarskim vlasnicima pariskog kluba to ne bi trebalo da predstavlja problem. Tim pre što bi za Mbapea mogli da inkasiraju najmanje 180 miliona, ako ne i svih 200.

Ni Haland, koji se još ne izjašnjava, verovatno ne bi imao ništa protiv da zaigra uz Nejmara i Mesija. "Drim tim" iz napadačke trojke "svetaca" tako bi bio nešto promenjen, ali ništa manje ubitačan. Mesi - Nejmar - Haland, bio bi, takođe, špic iz snova.

Istovremeno, mlad fudbaler bi bio zamenjen takođe igračem na početku karijere, što je bitno za budućnost pariskog tima. Momak rođen u Lidsu tek što je napunio 21 godinu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba