PERSPEKTIVNI NAPADAČ POJAČAO SPARTAK: Bogićević za jači napad "Golubova"

Novosti online

31. 08. 2021. u 14:06

Andrej Bogićević (19) novi je napadač FK Spartak iz Subotice

ПЕРСПЕКТИВНИ НАПАДАЧ ПОЈАЧАО СПАРТАК: Богићевић за јачи напад Голубова

FOTO: Slobodan Đurić

U prostorijama kluba iz opremu mu je uz lepe želje za nastavak karijere uručio prvi operativac i legenda superligaša sa severa Srbije - Vladimir Torbica.

- Andrej Bogićević je igrač rođen 2002. godine. Igra na poziciji centralnog napadača i s njim je ugovor potpisan na četiri godine. Želim mu da se radom i trudom nametne stručnom štabu, ali i pomogne sebi u daljoj afirmaciji. Nadam se da će svrlo brzo uklopiti u sistem FK Spartak. Podršku će imati, pružićemo mu šansu, a samo od njega zavisi kad će da debituje. Imao sam prilike zbog mog posla u klubu i skautinga da ga nekoliko puta gledam dok je igrao u Grafičaru, između ostalog i u utakmici protiv Zvezde gde je postigao gol. Temperamentan je, ima karakter pobednika i nadam se da će sve to preneti i u naš klub - izjavio je Torbica, direktor skautinga i omladinske škole u FK Spartak.

Torbica: Spartak zna samo za pobede

Bogićević je u klub došao posle vikenda u kojem je Spartak zabeležio sve pobede u kategorijama od pionira do seniora.

- Iskoristio bih šansu da pohvalim sve naše selekcije, od seniora do pionirskih selekcija - svi su zabeležili pobede ovog vikenda. To je dokaz da se ovde kvalitetno radi. Trofej grada Subotice, koji je iza nas, takođe je pokazao da smo u vrhu jer smo osvojili dve zlatne i jednu bronzanu medalju - izjavio je Torbica.

Popularni Bleki nije krio oduševljenje ljudima i uslovima koji su ga dočekali prilikom prelaska iz Zlatibora u Spartak.

- Zahvaljujem se stručnom štabu i upravi kluba na ukazanoj šansi da budem deo Spartaka, za koji, da ne budem lažno skroman, mogu slobodno da kažem da je među četiri najbolja tima u Srbiji. Uz Božiju pomoć, kada dobijem šansu, verujem da ću opravdati očekivanja navijača i ljudi iz kluba. Igrao sam u Loznici u mlađim kategorijama, prošao Partizanovu omladinsku školu i bio deo mlađih selekcija reprezentacije Srbije. Iskustvo koje sam imao u dresu Zlatibora iz kojeg dolazim u mečevima protiv Zvezde i Partizana su fascinantna, neopisiv osećaj i naravno znači mnogo u karijeri. Ovaj ugovor je novi motiv da se dokazujem, da radim još jače i možda debitujem već protiv TSC posle reprezentativne pauze - izjavio je Bogićević nakon što je u Subotici zadužio dres sa brojem 45.

FOTO: Slobodan Đurić

Inače, Andrej je upisao Pravni fakultet Univerziteta u Beogradu koji će studirati vanredno.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

DA LI JE TEŽE ODGAJATI ĆERKE ILI SINOVE? Naučnici dali odgovor - evo koje mame i tate će drastično brže ostariti