SRBIJA NA PARAOLIMPIJSKOM TRONU: Ministar Udovičić čestitao Ristiću osvajanje zlatne medalje

Novosti online

01. 09. 2021. u 08:43

MINISTAR omladine i sporta Vanja Udovičić čestitao je Draganu Ristiću na osvojenoj prvoj zlatnoj medalji na Paraolimpijskim igrama u Tokiju.

СРБИЈА НА ПАРАОЛИМПИЈСКОМ ТРОНУ: Министар Удовичић честитао Ристићу освајање златне медаље

Foto: N. Paraušić

Podsetimo, Ristić je trijumfovao u disciplini vazdušna puška 10 metara miks, klasa SH2. Ostvario je rezultat od 255.5 u finalu i stigao do zlatne medalje, Udovičić je poručio kako je Ristić naš šampion i zahvalio se na svakoj sekundi istrajnosti, posvećenosti i rešenosti na putu ka najvećem sportskom uspehu.

- SRBIJA NA PARAOLIMPIJSKOM TRONU - ŠAMPION NAŠ DRAGAN RISTIĆ! Hvala, Dragane, za svaki sekund istrajnosti, posvećenosti i rešenosti na putu ka najvećem sportskom uspehu na kome si dokazao da si najbolji među najboljima, obaranjem rekorda uz osvajanje zlata! Svaka čast, ponosni smo na tebe i tvoj istorijski uspeh! Čestitke i tvom stručnom štabu i Paraolimpijskom komitetu Srbije! Idemo dalje! - poručio je Udovičić.

BONUS VIDEO: SPORTSKI HEROJI KOJI SU DOŠLI U TOKIO DA OSTVARE SVOJE SNOVE

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

START(AP)OVALA  JOŠ JEDNA UNIVERZUM AVANTURA: Projekat kompanije Mozzart bliži se velikom finalu