STANKOVIĆ TRAŽI VIŠE OD IGRAČA: "Trebalo je da zatvorimo utakmicu u 15. minutu, ne u 75!"

Novosti online

11. 09. 2021. u 22:19

FUDBALERI Crvene zvezde slavili su protiv Proletera u osmom kolu Superlige Srbije, rezultat je bio 3:0 na stadionu "Rajko Mitić". Golove su postigli Seku Sanogo i dva puta Aleksandar Katai, a meč će biti upamćen i po debiju Rišaira Živkovića.

СТАНКОВИЋ ТРАЖИ ВИШЕ ОД ИГРАЧА: Требало је да затворимо утакмицу у 15. минуту, не у 75!

FOTO: FK Crvena zvezda

Trener crveno-belih Dejan Stanković proslavio je rođendan na današnjem meču uz pristalice Zvezde, a nakon susreta otkrio je svoje utiske.

- Bilo je kao što smo i pričali. Hvala navijačima pre svega na lepom rođendanu. Stvarno je puno emocija ovde na Marakani. Marakana i ja slavimo isti dan. Dobra igra sa naše strane, ali moram da zamerim sportsku drskost. Bilo je 10 zicera 1 na 1 sa golmanom, to igrači Zvezde moraju da završavaju. Mora da bude većeg fokusa na tome, ne da završavamo u 78. minutu trećim golom. Trebalo je da završimo u 15. minutu sa trećim golom - smatra Stanković.

Milan Pavkov je izašao ranije uz pomoć medicinske ekipe, a znake bolova u mišićima pokazivao je i Rišairo Živković.

- Pavkov je izašao, Živković se verovatno okej oseća. Taman se nameštamo kako treba, ali sve je sastavni deo posla. Ko je tu, sa njim idemo dalje - rekao je Dejan Stanković.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

TURIZAM KAO FAKTOR MIRA: Obrazovno i duhovno iskustvo koje širi um