ĐORĐEVIĆ U SURDULICI: Trener koji je pravio sjajne rezultate sa Čukaričkim seda na klupu Radnika

Novosti online

13. 09. 2021. u 13:32

ŠOKANTNO je zvučala vest prošlog meseca da se Čukarički razišao sa Dušanom Đorđevićem, jednim od najuspešnijih trenera u novijoj istoriji kluba, ali upravo zbog postignutih rezultata u minulom periodu stručnjak iz Beograda nije dugo bio na birou rada.

ЂОРЂЕВИЋ У СУРДУЛИЦИ: Тренер који је правио сјајне резултате са Чукаричким седа на клупу Радника

Dušan Đorđević / Foto M. Vukadinović

Radnik iz Surdulice je prekinuo saradnju sa Igorom Bondžulićem posle poraza u Kruševcu, koji je oborio tim na deveto mesto tabele. Uprava kluba je ekspresno našla rešenje za upražnjenu klupu, ponudila je posao Dušanu Đorđeviću, a on je rekao “da”.

Ovo će Đorđeviću biti drugi angažman u Superligi u trenerskoj karijeri, pošto je u Čukarički došao kao pomoćnik Aleksandru Veselinoviću, a onda je dobio priliku da samostalno vodi tim. I to je uradio na odličan način, vratio je klub u Evropu, osvojio je najviše bodova i postigao najviše golova otkako su Brđani u eliti.

Novi zadatak koji će Đorđević imati u Surdulici je da vrati Radnik u gornji deo tabele, da izbori sa njim mesto u plej-ofu. Ekipa sa juga Srbije je prethodnu takmičarsku godinu završila na šestom mestu, što je najbolji rezultat u istoriji.

(Mocartsport)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

TAKVI LJUDI SU RETKI: Ceca pozajmila pare Đorđu Davidu posle saobraćajne nesreće u Severnoj Makedoniji