OVO MOŽE SAMO NA MARAKANI: Dejan Stanković ističe igrače u prvi plan: "Dali su sve od sebe i igrali do poslednjih granica"

Novosti online

16. 09. 2021. u 21:52

IZABRANICI Dejana Stankovića savladali su Bragu na premijeri takmičenja u Ligi Evrope, a mladi stručnjak nije krio zadovoljstvo igrom i rezultatom.

ОВО МОЖЕ САМО НА МАРАКАНИ: Дејан Станковић истиче играче у први план: Дали су све од себе и играли до последњих граница

FOTO: FK Crvena zvezda

Čak je i zahtevao da se pre njega medijima obrati Miloš Degenek, jer su, kako je istakao, igrači najzaslužniji za trijumf.

– Bitno je da smo počeli sa pobedom, prvi put smo počeli sa pobedom u Evropi od kada sam ja u klubu. To nam daje dodatnu snagu i energiju. Stručni štab je odradio sjajan posao, plan igre je bio idealan, mislim da je ovo pravi početak i pravi podstrek za naredne izazove – izjavio je defanzivac Crvene zvezde.

Zatim se uključio "mister" i odmah na početku podsetio kakvog je rivala Zvezda večeras savladala na stadionu "Rajko Mitić:

– Ne znam da li je ljudima jasno koliko je ovo važna pobeda. Braga je četvrti tim u veoma jakom portugalskom prvenstvu. Nismo odustali nijednog sekunda od pobede i naše igre. Ovakva atmosfera se može samo doživeti na “Marakani”, pričali smo tome mnogo puta, ovakva atmosfera treba da bude motiv, a ne razlog za strah. Prezadovoljan sam izdanjem mojih momaka, znao sam da nam treba mnogo da pobedimo Bragu, ostvarili smo cilj, ali idemo utakmicu po utakmicu – počeo je mladi stručnjak.

Krajem prvog poluvremena Ben je morao da napusti teren zbog problema sa povredom, što je zabrinulo sve navijače na stadionu…

– To su stvari koje se dešavaju. Žao mi je zbog Bena, ubeđen sam da je to napor prouzrokovan nenormalnim ritmom utakmica. Pokušali smo to da saniramo najbolje moguće, odigrao je odlično, i baš zato mi je mnogo žao što je ranije morao da napusti igru. Još uvek ne možemo reći kakva je situacija, ali prati – dodao je Dejan Stanković.

– Momci su igrali do poslednjih granica. I sve su dali od sebe da na najbolji mogući način počnemo svoj put u Ligi Evrope! – zaključio je Dejan Stanković.

Crvena zvezda je nakon prvog kola prva u grupi, budući da su Mitjiland i Ludogorec podelili bodove.

BONUS VIDEO - Dejan Stanković pred put na Kipar: "Znamo šta treba da radimo"

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (2)

Da li znate šta su privatni dani na poslu i koja kompanija nudi ovaj benefit?